by GioCalmi Investigator
Investigator

I am in Italy and I have roaming activated but I still have not service!!

I don't have any network service again... I did post the same problem before, I am in Italy and I didn't have service for 6 months, but once I activate roaming throughout the website I had the network working ok. Now from yesterday no service again!! I do not know what to do??

1 SOLUTION

Accepted Solutions
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor
Solution

Re: I am in Italy and I have roaming activated but I still have not service!!

Hi @GioCalmi Have you tried doing a manual network search?

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Star" button below.
3 REPLIES 3
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor
Solution

Re: I am in Italy and I have roaming activated but I still have not service!!

Hi @GioCalmi Have you tried doing a manual network search?

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Star" button below.
by GioCalmi Investigator
Investigator

Re: I am in Italy and I have roaming activated but I still have not service!!

Thank you very much!! It worked. Such a relief, thanks again.

 

Gioele

by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: I am in Italy and I have roaming activated but I still have not service!!

@GioCalmi Your welcome glad it's working now 

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Star" button below.

Can't find what you're looking for?

One of these options may help you find the answers you need.

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.