by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Error when posting

Every time I go to post a reply (and maybe a new topic I'll find out once I post this) it tells me my html coding is wrong when there isn't. I don't use the HTML tab I just type in the content box.

 

I have to go into the HTML coding to delete the rubbish for it to actually post.

 

Screenshot of the error message I am getting

 

error.JPG

 

UPDATE: Yes when I went to post this same error message about invalid HTML


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
1 SOLUTION

Accepted Solutions
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor
Solution

Re: Error when posting

Yes it was my McAfee Webadvisor changing the html I have turned it off for this site.


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below

View solution in original post

15 REPLIES 15
by Grand Master
Grand Master

Re: Error when posting

@BrendonH : Has this just started happening?

 

What is the rubbish you are having to delete?

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Thumbs Up" button below.

To phone EE: The local rate landline number +44 207 362 0200 or Freephone +44 800 079 8586 - Option 1 for Mobiles; Option 2 for 4G WiFi; Option 3 for Home Broadband & EE TV.

ISPs: 1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU => 2010: Orange 16 Meg LLU => 2011: Orange 20 Meg WBC => 2014: EE 20 Meg WBC
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

Started yesterday. I will try clearing my cache in case that helps but it gets rather annoying.

Everything highlighted and then everything after the </p> of the content I write.

 

error2.JPG


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by
EE Community Support Team

Re: Error when posting

Hi @BrendonH

 

I hope clearing the cache fixes this for you 🙂

 

Let me know how it goes.

 

Leanne.

by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

Cleared cache, now testing....


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Pippincp Established Contributor
Established Contributor

Re: Error when posting


@BrendonH wrote:

Every time I go to post a reply (and maybe a new topic I'll find out once I post this) it tells me my html coding is wrong when there isn't. I don't use the HTML tab I just type in the content box.

 

I have to go into the HTML coding to delete the rubbish for it to actually post.

 

Screenshot of the error message I am getting

 

error.JPG

 

UPDATE: Yes when I went to post this same error message about invalid HTML


Just ignore it and hit post again. I used to get it a lot on the BT community forum, it resolved itself one day.

by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

Clearing cache didn't work


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting


@Pippincp wrote:

@BrendonH wrote:

Every time I go to post a reply (and maybe a new topic I'll find out once I post this) it tells me my html coding is wrong when there isn't. I don't use the HTML tab I just type in the content box.

 

I have to go into the HTML coding to delete the rubbish for it to actually post.

 

Screenshot of the error message I am getting

 

error.JPG

 

UPDATE: Yes when I went to post this same error message about invalid HTML


Just ignore it and hit post again. I used to get it a lot on the BT community forum, it resolved itself one day.


Ignoring it don't work it just continues with the error


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by
EE Community Support Team

Re: Error when posting

Thanks for trying @BrendonH

 

Have you tried another web browser at all?

 

Do you copy and paste from anywhere to post on the community?

 

Also, is this on a mobile?

 

Leanne.

by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

No not copying and Paste on chrome will try edge in a minute.

 

No this is on my desktop


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

Testing...


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

OK...

 

working fine on Microsoft Edge, the issue is on Chrome.


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: Error when posting

Testing, think I may found the issue


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor
Solution

Re: Error when posting

Yes it was my McAfee Webadvisor changing the html I have turned it off for this site.


BrendonH (Android Expert) Samsung Galaxy S10+ (Android 10/One UI 2.0)
If I have helped please click the THUMB/SOLUTION buttons below

View solution in original post

by
EE Community Support Team

Re: Error when posting

Thanks @BrendonH

 

Great testing, glad you found out what was causing it 🙂

 

Thanks for letting me know.

 

Leanne.

 

by Grand Master
Grand Master

Re: Error when posting

Well found 🙂 !

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Thumbs Up" button below.

To phone EE: The local rate landline number +44 207 362 0200 or Freephone +44 800 079 8586 - Option 1 for Mobiles; Option 2 for 4G WiFi; Option 3 for Home Broadband & EE TV.

ISPs: 1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU => 2010: Orange 16 Meg LLU => 2011: Orange 20 Meg WBC => 2014: EE 20 Meg WBC

Can't find what you're looking for?

One of these options may help you find the answers you need.

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.