by UnQualifiedUser
New Member

Smart Hub loses IP address every ten minutes or so...

This started a few days ago. The Smart Hub lights are all on, but my devices, wired and wireless, lose connection. The Windows troubleshooter keeps telling me it's a modem or router issue and that there is no valid IP address. Restarting the router clears the problem for another ten minutes or so. 

 

I'm now fairly sure it's a problem with the router. How do I get a replacement?

2 REPLIES 2
by Grand Master
Grand Master

Re: Smart Hub loses IP address every ten minutes or so...

By calling EE & explaining the problem.

 

What does the command ipconfig /all report when this happens?

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Thumbs Up" button below.

To phone EE: The local rate landline number +44 207 362 0200 or Freephone +44 800 079 8586 - Option 1 for Mobiles; Option 2 for 4G WiFi; Option 3 for Home Broadband & EE TV.

ISPs: 1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU => 2010: Orange 16 Meg LLU => 2011: Orange 20 Meg WBC => 2014: EE 20 Meg WBC
by
EE Community Support Team

Re: Smart Hub loses IP address every ten minutes or so...

Hi there @UnQualifiedUser

 

Thanks for coming to the community.

 

Have you spoken to our Broadband Care team?

 

Thanks.

 

Leanne.

 

 

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.