by Jules63 Investigator
Investigator

Re: 1 Website Not Loading?

I am having a similar problem on EE broadband today. When I go to tomtom.com I get a "Your Connection is not private" error message, but disconnectiing from EE broadband and using my O2 phone as a hotspot instead, I can go to tomtom.com with no problem so it's not Tomtom. 

 

The error message is NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID This server could not prove that it is www.tomtom.com; its security certificate is from *.wetteronline.ch. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection.

7 REPLIES 7
by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: 1 Website Not Loading?

@Jules63 , I have just clicked on the link for TomTom, no problems here and ch is 
Switzerland.

by Jules63 Investigator
Investigator

Re: 1 Website Not Loading?

Thanks. It must be something local here then. The same thing happens when I use another computer in the house so it's something to do with local routing somehow. It is still giving the same error. I could use the O2 phone but I actually wanted to download a 4gb tomtom update. 

 

 

 

 

by Jules63 Investigator
Investigator

Re: 1 Website Not Loading?

I also notice the tomtom app for windows 10 says it also cannot connect to tomtom.

by Grand Master
Grand Master

Re: 1 Website Not Loading?

@Jules63 : On my Win 10 PC over the EE BB network I can run the TomTom app & get to the TomTom site with a valid security cert.

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Star" button below.

To phone EE: The local rate landline number +44 207 362 0200 or Freephone +44 800 079 8586 - Option 1 for Mobiles; Option 2 for 4G WiFi; Option 3 for Home Broadband & EE TV.

ISPs: 1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU => 2010: Orange 16 Meg LLU => 2011: Orange 20 Meg WBC => 2014: EE 20 Meg WBC
by
EE Community Support Team

Re: 1 Website Not Loading?

Which type of router are you using, @Jules63?

 

Chris

Highlighted
by Jules63 Investigator
Investigator

Re: 1 Website Not Loading?

Thank you all for your help. I am using a Brightbox 1. 

 

However overnight something seems to have updated as the Tomtom site is freely accessibly again now with no certificate warnings. I have not rebooted my PC or router and left the error window open all night, I just refreshed the Chrome error page I left open this morning and the site came up OK, so someone did something somewhere.

 

Thanks again.

 

by
EE Community Support Team

Re: 1 Website Not Loading?

How strange, @Jules63.

 

I'm glad it's working for you now. 🙂

 

Chris

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.