Highlighted
by Investigator
Investigator

Secure Connection Failed

Unable to log in to my bank. Keep getting the above message.
It is not the fault of my bank because I still have Plusnet for a few days and when I logged into that I had no trouble.
I tried online chat with  someone called ABHISHEK and he was no help whatsoever. He even closed the window when I explained it was an EE problem not my bank.

Anyone had similar problem as I only have a couple more days with Plusnet.

 

TIA

1 SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
by Investigator
Investigator
Solution

Re: Secure Connection Failed

Well,

 

I have just reset my router and ....

Success 🤗

I changed my content lock a few days ago and was able to get onto my forums without resetting?

Anyway, it works!

Thank you all for your help. Now to pay some bills 🙄

View solution in original post

9 REPLIES 9
Highlighted
by Grand Master
Grand Master

Re: Secure Connection Failed

What device & network are you doing this on? Is this a mobile BB router? 

__________________________________________________________________________________________
If you think I helped please feel free to hit the "Thumbs Up" button below.

To phone EE: The local rate landline number +44 207 362 0200 or Freephone +44 800 079 8586 - Option 1 for Mobiles; Option 2 for 4G WiFi; Option 3 for Home Broadband & EE TV.

ISPs: 1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU => 2010: Orange 16 Meg LLU => 2011: Orange 20 Meg WBC => 2014: EE 20 Meg WBC
Highlighted
by Investigator
Investigator

Re: Secure Connection Failed

Hi.
I'm using a laptop, 4GEE Wifi, via 4GEE Router

Highlighted
by Ace Contributor
Ace Contributor

Re: Secure Connection Failed

Which bank is it? Do you have content lock on or off?

by Investigator
Investigator

Re: Secure Connection Failed

Santander.
How do you check content Lock on/off please

Highlighted
by Ace Contributor
Ace Contributor

Re: Secure Connection Failed

Santander works for me on EE.

 

Content lock instructions can be found here.

Highlighted
by Investigator
Investigator

Re: Secure Connection Failed

It is on 'Full Access'

Highlighted
by Investigator
Investigator
Solution

Re: Secure Connection Failed

Well,

 

I have just reset my router and ....

Success 🤗

I changed my content lock a few days ago and was able to get onto my forums without resetting?

Anyway, it works!

Thank you all for your help. Now to pay some bills 🙄

View solution in original post

Highlighted
by Ace Contributor
Ace Contributor

Re: Secure Connection Failed

Glad it's sorted, @Apehanger. Enjoy the rest of the weekend!

Highlighted
by Investigator
Investigator

Re: Secure Connection Failed

Thank you once again for your help.

Can't find what you're looking for?

One of these options may help you find the answers you need.

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.