by gemgouder Investigator
Investigator

504 error on 4g on my website

Hi,

 

It's my first time posting on a forum so thanks in advance for any help.

 

I'm having some issues on 4g accessing my website www.pauljwatson.com.

 

I can visit the site fine whilst on wifi but when I try on 4g, it brings up a 504 http error.

 

I really don't understand why as my friends have tried it on their phones and have no issues, and my phone goes on other sites fine.

 

I'm worried other people may have the same issue and we'r missing out on business, plus we're in the process of updating the site and I can't check properly how the site is displaying on mobiles.

 

Any help would be greatly appreciated!

9 REPLIES 9
by
EE Community Support Team

Re: 504 error on 4g on my website

Hi @gemgouder

 

Thanks for coming to community 🙂

 

I've tried using two different mobiles not connected to WiFi and this actually works.

 

Nothing to worry about.

 

Richard

 

🙂

by Brilliant Contributor
Brilliant Contributor

Re: 504 error on 4g on my website

@gemgouder, Just tested it on 4G, no problem for me either, it came up ok.

by gemgouder Investigator
Investigator

Re: 504 error on 4g on my website

Thanks for testing it out, that puts my mind at rest!

 

Any idea why my phone does this though? It's driving me crazy!

by gemgouder Investigator
Investigator

Re: 504 error on 4g on my website

Thanks Richard, at least I know other people can use it!

 

Any idea why my phone does this though or how I fix it?

by
EE Employee

Re: 504 error on 4g on my website

Hi @gemgouder

 

Have you spoken to your web host to see if they are seeing any issues at their end?

 

Many thanks,

 

Lee

by gemgouder Investigator
Investigator

Re: 504 error on 4g on my website

Yes they say no issues!

by
EE Community Support Team

Re: 504 error on 4g on my website

Hi @gemgouder

 

Thanks for getting back to us.

 

Do you only have an issue with accessing the one website?

 

What kind of phone do you use?

 

Chris

 

 

by gemgouder Investigator
Investigator

Re: 504 error on 4g on my website

Yes only my site and I use a Galaxy S6 on 4g.
by
EE Community Support Team

Re: 504 error on 4g on my website

Ok, thanks @gemgouder.

 

It may be worth having a chat with our technical support team.

 

They will be able to run a troubleshooting session with you and hopefully get to the bottom of what is causing this.

 

Please let me know how you get on.

 

Chris

Can't find what you're looking for?

One of these options may help you find the answers you need.

Let's get started

Join the EE Community to ask, answer, learn and share.