Reply
Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Totally agree with above comment!
If the status page carried the correct info
People would not need to come and voice there issues here as much.
After all a network status page is self explanatory !
Investigator
Posts: 6
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

HOLD UP! 

 

I have internet! 

New Member
Posts: 1
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Mine is now working.. after I sent a nice message on facebook. hmmmmmm

Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Mine is back on too !
Looks like ive been given 3gb of data for the outage also !
Yesterday i had used around 3gb out of 8gb now ive used only 50mb with same amount of days left.
WHATS THE BETTING THEY HAVE GOT THIS WRONG TOO !

Shall i hold my breath for an answer ?
New Member
Posts: 1
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

I also have had the no service/ 1/2 bar issue.

 

plus i called ee because i could not get onto the internet.

asked for eta - advisor could not give.

asked for compensation for inconvenience - reply: hmm we don't give out compensation.

my response: hmm so i'm just supposed to accept that i'm paying for a service that ee aren't providing?

she apologised and agreed it was rubbish that ee were not giving anyone any coms

 

funny enough i can get onto the ee site but no other sites!

 

only just joined ee and not impressed

Investigator
Posts: 9
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Mine is still down.  Bored with it all now.  I can't recommend EE to anyone now, unless I want to upset friends that is.

Investigator
Posts: 8
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Had LTE with no internet access, just the option to buy a bolt on

 

Now have 3G and the PDP error again!

 

 

Investigator
Posts: 9
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Ditto - You using an iPhone, cos I'm getting the feeling these problems are only iPhone related.....?

Investigator
Posts: 8
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Yep iPhone 5 mate
Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Im on iPhone 5 im getting internet all ok now in London !
No error messages !
Investigator
Posts: 6
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

I was a Luma 920 (better than Iphone btw) _ :smileywink:

Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Nokia do they work on the internet still ?
:-)
Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

My network came back on !
Same location and yep you guessed its gone again .
NOTHING AT ALL AGAIN !
Zzzzzzz
EE YOU ARE BORING ME KNOW.
I am no longer the centre of Kevin Bacon's UNIVERSE !
Explorer
Posts: 2
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Still struggling in Nottingham, sporadically it wants me to buy a new data add-on as it thinks mine has expired? 

 

I am on the 8gb package and have used a total of 7.6 since the end of september  when still with orange, so find it unlikely.

 

I:smileytongue:

Visitor
Posts: 1
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

A helpful lady on the customer support line a short while ago said that it was wasn't affecting everyone and that it was a physical failure, and that restoring it was being hampered by bad weather.

 

It doesn't excuse the fact that official communications from EE have been conspicuous in their absence, but it's nice to be given some idea of what's going on.

Investigator
Posts: 9
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Helpful she may have been, but do we believe her?

 

Interesting that she knows what the problem is but the CS adviser I spoke to hadn't heard about it.

 

I don't believe a word they say anymore.

Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

I agree just update your network status page!
Apple do it when iMessage is down !
AT LEAST WE ALL KNOW THEN !

Are you listening EE ?
Visitor
Posts: 1
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Network outage still in Central London.. Please fix!

Established Contributor
Posts: 107
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

Admin will only appear on here when its solved asking us too tick the box saying problem solved.
Any chance of them rearing there heads before then with a statement on whats happening ?
New Member
Posts: 1
Registered: ‎26-11-2012

Re: Network Status

No internet in Newcastle either!